We Zijn Live – BTS at FLO Coaching #2

Het is al twee weken geleden sinds we FLO coaching opnieuw hebben gelanceerd hier in Anna Paulowna (een uur ten noorden van Amsterdam). De herstart was geweldig, aangezien de eerste persoonlijke begeleide sessie al heeft plaatsgevonden. We konden niet blijer zijn met hoe de sessie (begeleid door Lotte) verliep, en het was geweldig om te zien hoe het bijgebouw hier een nog betere setting bood dan het appartement in Rotterdam.

In deze tweede update een eerste blik op “Een Stap-Voor-Stap Gids – Voorbereiden Op Je Eerste Psychedelica Ervaring” (een gratis gids om mensen te helpen psychedelica te verkennen (voor de eerste keer)). Een plan voor de komende weken (ik schat dat we zo’n update elke twee weken zullen doen), en dat is het zo’n beetje.

De Gids Maken

Toen we begonnen met het maken van “Een Stap-Voor-Stap Gids – Voorbereiden Op Je Eerste Psychedelica Ervaring”, wisten we dat het essentieel was om te putten uit een bron van echte ervaring en kennis. Tussen ons beiden hebben we meer dan 100 psychedelica ervaringen doorgemaakt, elk met zijn eigen inzichten, uitdagingen en openbaringen. Deze persoonlijke ontmoetingen hebben onze perspectieven gevormd en ons uitgerust met een diep begrip van de nuances en details van dergelijke transformerende ervaringen.

Door de jaren heen hebben veel nieuwsgierige zielen ons benaderd met vragen, zorgen en verhalen. We hebben aandachtig geluisterd naar elke vraag, elke zorg en elk wonderbaarlijk verhaal. Deze feedback was van onschatbare waarde, waardoor we gemeenschappelijke thema’s van nieuwsgierigheid en zorg konden identificeren. We hebben deze inzichten verweven in de stof van onze gids, zodat deze de echte, dringende vragen beantwoordt waarmee veel nieuwkomers worstelen.

Toegankelijkheid was een ander fundament van onze aanpak. We beseffen dat de wereld van psychedelica soms overweldigend kan lijken, gehuld in jargon en mystiek. Ons doel was om deze wereld te demystificeren, informatie duidelijk, bondig en herkenbaar te presenteren. Of je nu een ervaren psychonaut bent of net begint met het idee van een psychedelische reis, onze gids is ontworpen om een vriendelijke metgezel te zijn, die bij elke stap wijsheid en geruststelling biedt.

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat “Een Stap-Voor-Stap Gids – Voorbereiden Op Je Eerste Psychedelica Ervaring” nu beschikbaar is voor iedereen. Je kunt het gemakkelijk openen en downloaden vanaf de homepage van FLO coaching. We hopen oprecht dat het dient als een baken van licht voor iedereen die zich waagt aan de diepgaande wereld van psychedelica.

Plannen voor de komende weken

Terwijl we de volgende fase van onze reis met FLO coaching ingaan, zijn we enthousiast en benieuwd naar wat er voor ons ligt. Hier is een blik op onze roadmap voor de komende weken:

  1. De Gids Ver en Wijd Delen: We geloven in de transformerende kracht van kennis en zijn enthousiast om onze gids met zoveel mogelijk mensen te delen. We zullen het actief promoten op verschillende platforms – van sociale media kanalen tot gespecialiseerde groepen en forums. We hopen dat het degenen bereikt die het het meest nodig hebben en een vertrouwde bron is op hun psychedelische reis.
  2. Feedback en Verfijning: We begrijpen dat onze gids, net als alles, een levend document is. Terwijl onze eerste lezers zich erin verdiepen, horen we graag hun gedachten, suggesties en ervaringen. Deze feedback zal cruciaal zijn bij het verfijnen en bijwerken van de gids, zodat deze relevant en uitgebreid blijft.
  3. Speciale Uitnodiging voor Vroege Deelnemers: We nodigen vrienden van vrienden van harte uit om de eerste deelnemers te zijn voor Floris in Anna Paulowna. Als blijk van waardering voor hun vertrouwen en pioniersgeest bieden we deze ervaring aan tegen een gereduceerde prijs. Bovendien wordt een deel van de opbrengst gedoneerd aan een goed doel naar hun keuze, wat onze toewijding weerspiegelt om terug te geven aan de gemeenschap. Neem hier contact met ons op.
  4. Dagelijkse Blog Toewijding: Onze passie voor het delen van kennis stopt niet bij de gids. We zijn vastbesloten om dagelijks blogs te schrijven met het ambitieuze doel om een uitgebreide bibliotheek op te bouwen. We zien deze bibliotheek voor ons als het antwoord op elke vraag die men zou kunnen hebben over psychedelica en coaching. Elke dag duiken we in een nieuw onderwerp en werpen licht op de vele facetten van deze diepgaande wereld.
  5. Psychedelica Onthuld – De Video Introductie: We hebben hard gewerkt aan de cursusinhoud voor “Psychedelica Onthuld”, en we zijn verheugd te kunnen aankondigen dat de introductievideo in de maak is. Deze video zal een blik werpen op de diepte en breedte van de cursus en het podium klaarzetten voor een transformerende leerervaring.

Blijf op de hoogte van deze spannende ontwikkelingen en meer. We hebben als missie de wereld van psychedelica en coaching te verlichten, en we zijn dankbaar dat je met ons mee gaat op deze reis.

OVER FLORIS & LOTTE (FLO COACHING)

Lotte en Floris zijn de twee gidsen voor FLO Coaching. Wij combineren onze jarenlange coaching & therapie ervaring om mensen een (eerste) begeleide psychedelische trip te laten ervaren.

We richten ons op unieke wijze op voorbereiding en integratie om op lange termijn positieve veranderingen in geest en gedrag te bewerkstelligen.

Hulp wordt geboden door Max en Saar, al hebben onze honden nog niet geleerd om voor de blog te schrijven 🐾

GeRELATEerde BLOGS