Diensten

Kom tot nieuwe inzichten met psychedelica coaching

Coaching, en psychedelica, kunnen jou helpen om nog meer uit het leven te halen. Elke ervaring op psychedelica, of een goed coaching gesprek, zal niet meteen je hele wereldbeeld omgooien. Desalniettemin kunnen beide je een ander en vernieuwend perspectief bieden.

Vanuit FLO coaching begeleiden Floris en Lotte jou bij het ervaren van een psychedelische bewustzijnsstaat, en hiervan te leren. Wij hechten veel waarden aan verantwoord en veilig gebruik van psychedelica, daarom zijn onze trajecten altijd inclusief een voorbereiding en integratie sessie.

Floris en Lotte hebben beide een unieke achtergrond als psychedelica coach. Floris is creativiteitscoach en bij hem kun je het beste terecht voor ondernemerschap, creativiteit en zelfontwikkeling. Lotte is ACT coach en bij haar kun je het beste terecht voor persoonlijke groei, zingeving en bewust leven.

Ontdek meer over ons om te zien bij wie je het beste matcht. Want vertrouwen in de coach is een belangrijke basis voor een veilige psychedelische ervaring.

Introductie gesprek

Tijdens de gratis kennismaking leren wij elkaar kennen, voel je een klik? Stel je vragen en ontdek wat psychedelica coaching voor jou kan betekenen.

Na het gesprek ontvang je onze informatiemap en een uitnodiging om de intakevragenlijst in te vullen.

Gratis kennismaking

Stel de vragen die je hebt

Bespreek de verschillende trajecten

Voorbereidende coaching

In de voorbereidende coachingsessie(s) verhelderen we jouw intenties en gaan we aan de slag met jouw doelen. Ook zullen we in de eerste sessie jouw intake vragenlijst doornemen. We bereiden de psychedelische ervaring zorgvuldig voor. 

Afhankelijk van het traject zullen we meerdere coaching sessies doen voorafgaand aan de begeleide truffelsessie.

Rigoreuze screening

Eén tot zes coaching sessies

Creativiteits- en/of ACT-based coaching

Begeleide sessie

Tijdens de sessie ontvang je een gepersonaliseerde hoeveelheid truffels. Vooraf bespreken we nogmaals je intenties. Ook beginnen we de sessie met ontspanningsoefeningen, op deze manier voel jij je helemaal comfortabel en vertrouwd. 

Het grootste deel van de sessie luister je naar muziek en ervaar je een verruimde staat van bewustzijn. Wij zijn er voor je als je iets nodig hebt.

Veilige en rustige omgeving

Ervaren begeleider

Gepersonaliseerde hoeveelheid truffels

Optioneel: aanwezigheid trip-sitter hond Max

Integratie coaching

In de week na je ervaring sta je stil bij de ervaring en schrijf je over de inzichten die je hebt opgedaan. Je begeleider is bereikbaar voor het delen van ervaringen.

De integratie coachingsessies geven ruimte om terug te blikken op de truffelsessie en hoe de inzichten in het dagelijkse leven geïntegreerd kunnen worden. Dit is een belangrijk onderdeel van het traject.

Eén tot zes coachingsessies

Creativiteits- en/of ACT-based coaching

Lange termijn follow-up

TRAJECTEN

SNELHEID

€700

Intake screening

1x Voorbereidende coaching

Begeleide sessie

1x Integratie coaching

Psychedelica Werkboek

mEEST GEKOZEN

BALANS

€1000

Intake screening

3x Voorbereidende coaching

Begeleide sessie

3x Integratie coaching

Psychedelica Werkboek

Bonus: Welkomstcadeautje

Korting bij vervolgen coaching

VERDIEPING

€1600

Alles van ‘Balans’ plus:

+3x Coaching

+1x Begeleide sessie

Psychedelica Werkboek

FLO Coaching is recentelijk verhuisd naar onze nieuwe locatie. Daarom is het nu het enige moment waarom wij een introductie aanbieding doen.

Lotte heeft momenteel nog vier plekken vrij voor een traject met 50% korting (in ruil voor een testimonial).

Floris heeft momenteel nog vier plekken vrij voor een traject met 75% korting (in ruil voor een testimonial).

Omdat wij de services hier snel willen opbouwen doen wij deze aanbieding, de prijzen zullen elke paar weken omhoog gaan. Wanneer we jouw introductie gesprek hebben zullen wij de prijs voor jou vastzetten.

Elk coaching traject kan op elk moment stopgezet worden.

Je betaalt alleen voor de afgenomen coaching sessies (€85) en begeleide sessie(s) (€700) die tot op dat moment zijn afgenomen. Sessies zijn tot 48 uur van te voren kostenloos afzegbaar of tot 24 uur van te voren verplaatsbaar.

Begeleide sessies kunnen niet los worden afgenomen. Extra coaching sessies (€85/€75 met korting) kunnen los worden afgenomen.