FLO Coaching Psychedelisch Ebook & Blogs

Ga naar / Switch to English blogs

Ontdek de verrijkende wereld van psychedelica met FLO Coaching. We openen de deuren naar een levensveranderende ervaring met psilocybine truffels, waarbij we professionele begeleiding combineren met de kracht van psychedelica. Onze aanpak biedt een vernieuwende weg naar holistisch welzijn en een betekenisvol leven.

Gratis e-book: Een praktische gids voor een verrijkende psychedelische ervaring

Download nu ons uitgebreide e-book van ruim 90 pagina’s, vol waardevolle inzichten, praktische tips en transformerende oefeningen. Of je nu een ervaren psychonaut bent of je eerste stappen zet in deze fascinerende wereld, deze gids is onmisbaar voor het maximaliseren van je ervaringen, het bevorderen van persoonlijke groei en het veilig navigeren door psychedelische landschappen.

Ontdek Meer! Duik dieper in onze rijke bronnen, zorgvuldig samengesteld om je te informeren, inspireren en ondersteunen op je reis:

 • E-book: Verken ons uitgebreide e-book hoofdstuk voor hoofdstuk. Elk deel biedt diepgaande inzichten en praktische begeleiding over hoe psilocybine truffels je leven kunnen verrijken.
 • Blogs: Onze blogartikelen bieden aanvullende informatie en persoonlijke verhalen, van wetenschappelijke inzichten tot ervaringen van andere reizigers.
 • Video’s:  Voor visuele leerders hebben we bij elke blogpagina een boeiende video die de principes van FLO Coaching tot leven brengt, perfect aansluitend op ons geschreven materiaal.

  Deel I: Een introductie tot de wereld van psychedelica

  Wat zijn psychedelica en hoe werken ze?

  Wat is Psychedelica Coaching?

  Hoe helpen psychedelica en coaching je een vervullend leven te leiden? Wat zijn de voordelen en hoe werkt psychedelische coaching?

  Deel II: Voorbereiding op psychedelica

   Hoe je jezelf zorgvuldig kunt voorbereiden op de ervaring

   Hoe je jezelf mentaal en emotioneel kunt voorbereiden

   De pagina’s voor dit onderdeel zijn nog in ontwikkeling. Download het volledige e-book om de informatie alvast te ontvangen.

   Deel III: Een psychedelische ervaring

    Wat je tijdens de reis kunt verwachten

    De pagina’s voor dit onderdeel zijn nog in ontwikkeling. Download het volledige e-book om de informatie alvast te ontvangen.

    Deel IV: Integratie van psychedelische ervaringen

     Hoe je de ervaring in het dagelijks leven kunt toepassen

     De pagina’s voor dit onderdeel zijn nog in ontwikkeling. Download het volledige e-book om de informatie alvast te ontvangen.

     Switch to English blogs

     Laatste artikelen over psychedelica en coaching

     Wie kan er beter geen psychedelica gebruiken?

     Wat zijn de contraindicaties voor psychedelica. Welke mentale, fysieke en gezondheidsklachten moet je rekening mee houden.

     Een legale optie voor zelfontdekking met psilocybine

     Ontdek het genezende potentieel van psilocybine-truffels. Leer meer over hun geschiedenis, juridische status en hoe u de voordelen kunt maximaliseren en de risico’s kunt minimaliseren.

     De geschiedenis van psychedelica in een notendop

     Ontdek de rijke geschiedenis en transformatieve potentie van psychedelica, van traditioneel gebruik tot modern onderzoek, met begeleiding van ervaren coaches.

     Wat is Psychedelica Coaching?

     Hoe helpen psychedelica en coaching je een vervullend leven te leiden? Wat zijn de voordelen en hoe werkt psychedelische coaching?

     Hoe lang duurt een psychedelische sessie? Heb je meerdere sessies nodig?

     Hoe lang duurt een psilocybine-ervaring? Wat is de frequentie van psychedelisch gebruik die optimaal is voor persoonlijke groei en leren?
     Psychedelic Environment Matters

     Je Omgeving is Belangrijker Dan Je Denkt

     De omgeving tijdens en na een psychedelische trip is belangrijker dan je denkt. Je mentale, sociale en fysieke omgeving vormgeven voor groei.
     Yin Yang of Psychedelic Doses High and Low Psilocybin LSD

     De Yin en Yang Van Psychedelische Doseringen: Een Evenwicht Tussen Lage en Hoge Doseringen voor een Optimale Ervaring

     Hoe lage en hoge doses psychedelica synergetisch kunnen werken om een ervaring te creëren die een blijvende positieve impact heeft op de geestelijke gezondheid en het welzijn.
     Meaning Behind The Word Psychedelic Osmond

     De Verborgen Betekenis Achter het Woord “Psychedelisch”

     Wat is de betekenis achter het woord ‘psychedelisch’? We onderzoeken de ontdekking, vertaling en andere termen die voor en na psychedelica zijn bedacht.
     Psychedelic Trip Journey Support

     5 Manieren om Ondersteuning te Krijgen Voor Je Psychedelische Reis

     Krijg ondersteuning bij uw reis met een gids, een goede voorbereiding, een setting met de juiste voorbereiding en integratie hulp na de reis.
     Psychedelic Values ACT framework Bull's Eye

     Je Waarden Definiëren Met de Bull’s Eye Oefening

     Je voorbereiden op een psychedelische sessie kan worden geholpen door de bull’s eye-oefening, waarbij je meer duidelijkheid krijgt over je waarden.
     List of 138 Values Psychedelic Coaching Therapy

     Je Ware Noorden Ontdekken: Een Lijst Met Waarden om Je Reis te Begeleiden

     Ontdek je waarden door middel van psychedelische coaching. Gebruik deze lijst om uw reis naar zelfontdekking te inspireren en te sturen.
     Mystical Type Experience Explained

     Psilocybine Kan Mystieke Ervaringen Veroorzaken – Psychedelisch Onderzoek Uitgelegd

     Hoe psilocybine (truffels) kan leiden tot mystieke ervaringen, zoals uitgelegd door baanbrekend onderzoek en hoe dit zich verhoudt tot psychedelische coaching.
     Psychedelic Risks after use

     De 8 Ongekende Risico’s Na een Psychedelische Sessie

     De korte- en langetermijnrisico’s van psychedelica zoals flashbacks (HPPD) en verergering van psychische symptomen (depressie, angst) worden besproken, samen met manieren om de risico’s te beperken.
     Guild of Guides Code of Conduct Guide Requirements

     Een Commentaar op de Gedragscode van de Guild of Guides – Gids Vereisten

     Een nadere blik op de gidsvereisten van de Gedragscode van het Gidsengilde. Onze visie op de regelgeving vanuit het Nederlandse bestuursorgaan.
     Guild of Guides Nederland Netherlands Code of Conduct

     Een Commentaar op de Gedragscode van de Guild of Guides

     Gedragscode van de Guild of Guides. Commentaar op de uitstekende gedragscode van de Nederlandse psychedelische gidsen/facilitators/coaches.
     Guided Psychedelic Session by Lotte

     Een Beschrijving Van Minuut Tot Minuut Van Een Begeleide Psychedelische Sessie

     Leer hoe een begeleide psychedelische sessie zich ontvouwt, vanaf de introductie en inname, tot de piekeffecten en het terug naar de aarde komen.

     De Toevallige Ontdekking van LSD: Een Verhaal over Psychedelische Serendipiteit

     LSD: Van de baanbrekende ontdekking door Albert Hofmann tot het baanbrekende onderzoek van vandaag: duik in de boeiende reis en het transformatieve potentieel van dit iconische psychedelica.
     What is Psychedelic Integration Coaching

     What is Integratie Coaching Nu Echt?

     Psychedelische integratiecoaching kan helpen de inzichten die tijdens psychedelische ervaringen zijn opgedaan, te verduidelijken, te verstevigen en duurzaam te maken. Een gids voor de integratie helpt u de geleerde lessen te behouden en uit te breiden.
     Letting People Know About FLO Coaching

     Laat Het Mensen Weten – BTS bij FLO Coaching #3

     Marketing is het proces van laten weten. Tenminste, dat is de quote die ik me herinner, en hoe ik nu bezig ben met het uitbouwen van FLO-coaching. Door anderen op de hoogte te stellen van ons bedrijf en een aanbod te doen waar “ze zich stom tegen zouden voelen als ze nee zouden zeggen”.
     How Psychedelics and Coaching Intersect

     Hoe Psychedelica Coaching Kunnen Versterken

     Hoe psychedelica kunnen helpen bij het coachen door zowel psychologische als neuronale veranderingen zoals het Default Mode Network (DMN) en een grotere openheid voor ervaringen.
     123 Next